fredag 31 maj 2013

Vecka 22

Då har Blåvalarna haft den sista "hela" skolveckan i årskurs 1!

Det är lätt att man blir nostalgisk när man ser tillbaka på Blåvalarnas skoltid detta år. Det har krävts mycket koncentration, vilja och tålamod för att utvecklas till det som man är idag. Tänk att man kan ha roligt samtidigt!

Under denna vecka har Blåvalarna haft en temaförmiddag tillsammans med Delfinerna. Temat denna förmiddag var "jämnvikt, balans och tyngdpunkt". Den stora gruppen delades upp i två mindre gruppen. Efter att man genomfört vissa balans- och tyngdpunktsövningar var det dags för en liten fikapaus innan stationsbyte.

Samling inför temaförmiddagen.
Hitta balansen.

Fikapaus.


Blåvalarna har äntligen haft tid att göra sina dörrskyltar färdiga. Och vad fina de blev. Många fina idéer och lösningar!

Stängt/Får ej öppnas!
Välkommen!

När vi jobbat inne i klassrummet har koncentrationen varit på topp. Vissa lektioner har haft namnet "Fruktsallad". Under dessa lektioner har Blåvalarna jobbat med halvklara uppgifter, rättat gamla arbetsblad och hjälp andra. Roligt med hjälpsamma klasskamrater som ställer upp för varandra.


Fredagen avslutades med utematematik tillsammans med Definerna. Eleverna hann med många roliga mätuppgifter. Innan mellis hann Blåvalarna ännu med gemensam sångövning. I denna sångövning deltog även Delfinerna, Tigrarna och Leoparderna. 


Alla bloggläsare önskas en trevlig och solig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar