lördag 21 december 2013

God Jul och gott nytt årDå var det dags att avsluta sista skolveckan under 2013!

På måndagen var det Blåvalarnas tur att åka till badet. Glada elever plaskade i bassängen samtidigt som två Blåvalar fick arbeta med sina skrivprojekt p.g.a. förkylning. Här märkte dessa två tjejer hur viktigt det är med arbetsron, inte så lätt att koncentrera sig när klasskompisarna tjoar och hejar i vattnet bredvid...

På tisdagen vandrade Blåvalarna till återvinningspunkten vid Konsum. Vi diskuterade lite kring hur viktigt det är med att återvinna och hur länge det tar för t.ex. en plastflaska att brytas sönder i naturen. Vi hade tur för vi fick även se en sopbil tömma containerna...

På onsdag var det dags för årets julfest i Mariefreds kyrkan. Är otroligt nöjd över elevernas uppträdanden. Programmet var mycket stämningsfullt. Äntligen fick man julstämning i detta gråa och trista decemberväder som vi för tillfället har. Ännu ett stort tack till alla elever som gjorde julfesten till något alldeles extra. Tack även till Maarit som höll i trådarna och har övat med eleverna.


På fredag var det dags att dansa in julen. Först lite arbete tillsammans med Delfinerna, sedan ringdans och till sist lite julmys. Årets sista skoldag kunde inte avslutas på ett bättre sätt!

Nu är det dags för jullov. När det nya året rings in kommer en Blåvalskille simma till varmare breddgrader. Han fick ett minne av Blåvalarna där det står: "Once a blue whale - always a blue whale!"


Tillsist önskas alla en riktig god jul och gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar