lördag 12 april 2014

Vecka 15

Det har varit en speciell vecka. Blåvalarna har varje dag haft något extra program utöver det "vanliga" skolarbetet. 


Måndag

På måndag uppmärksammade vi Håll Sverige rent- projektet och hade skräpplockardag. Blåvalarna och Delfinerna gjorde en bra insats tillsammans.

 Bra med "skräpplockkarhandskar".
 Det finns både stora och små skräp.
Tänk vad mycket skräp det finns, varför slänger man dem inte direkt i sopkorgen?

Tisdag

På tisdagen fick årskurserna F-3 vara med om en musikföreställning. Det var folkmusikgruppen Jaerv som underhöll eleverna. En fantastisk bra musikupplevelse, man blir på gott humör av musik!


Folkmusik e kul!

Onsdag

På onsdagen vandrade Blåvalarna tillsammans med Delfinerna till nya idrottshallen för en tennisförmiddag. Strängnäs tennisklubb höll i trådarna. Det var trötta med nöjda elever som kom till skolan lagom till lunch.

Genomgång
Olika stationer
Gruppfoto

Torsdag

Blåvalarna fick på torsdagen gå till Munkhagskyrkan för att få se en påskföreställning. Roligt att få se en gammal bekant uppträda på scen. Vi kommer att diskutera mer om påskens händelser under nästa vecka.

Ett långt och rakt led som Blåvalarna skapade tillsammans med Rävarna.

Många grupper fick presentera sina grupparbeten i NO under torsdagen. Roligt att se hur duktigt dessa elever jobbat i grupp och tar hänsyn till varandra. Fortsätt så!
Fredag

Fredagens höjdpunkt bestod av körkonserten. Skolans alla körer och några av kulturskolans instrumentspelare bjöd eleverna på en mycket fin konsert. Duktiga elever som övat in både sång, stämmor och koreografi. Jag tror att det var många i publiken som gärna vill pröva på detta i framtiden.

Kören i åk 2
Hela kören

Nu har vi fyra skoldagar framför oss innan det är dags för påsklov.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar