söndag 8 juni 2014

Några skoldagar kvar i årskurs 2

Då var det dags för mig att skriva mitt nästsista blogginlägg som "the Big-Blue-Whale"!

Har nu under tre års tid haft detta privilegium att få följa med Blåvalarnas utveckling från småsmå förskolebarn till stora tvåor som klarar av expeditioner med tuffa utmaningar. Denna resa som vi gjort tillsammans har varit fantastisk och även jag har märkt hur mycket jag "vuxit" under dessa tre år.

När det nu börjar vara dags att ge rodret över till en annan duktig pedagog känns det både roligt och sorgligt. Vi har tillsammans med Blåvalarna hittat våra rutiner och arbetssätt, vilket gjort att alla känt sig trygga i det som vi gör. Det är lätt att arbeta när man vet var man har varandra.

En sak som gläder mig stort är att jag nu ser dessa barn, som för några år sedan gömde sig under borden när man skulle jobba med en svår uppgift, tar itu med alla uppgifter med en inställning som heter duga. "Det finns inga problem som inte går att lösas." "Det är bara att köra!" "Jag klarar av detta."

Att både jag och eleverna till hösten kommer att få ta itu nya utmaningar är spännande. Blåvalarna, som får en ny lärare, och jag som får ta över tiger-klassen. 

Blåvalarna kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

 För några år sedan...
 Åren går och Blåvalarna blir bara större och större...
Årets expedition visade att Blåvalarna har "sisu".

Trevlig helg alla bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar