fredag 31 januari 2014

Vecka 5

På måndagen var det återigen Blåvalarnas tur att åka till badet. Kunde än en gång konstatera att Blåvalarna trivs i vattnet och stöder varandra i "vått och torrt". Att säga några positiva ord åt klasskompisen betyder mycket, något vi alla borde tänka på under dagarna.

Denna vecka har Blåvalarna fått ge sig själva frivillig läxa i matematik. Man har fått ta matematikboken hem och jobba med en eller två ogjorda sidor. Det var många som glatt berättade en morgon att man gjort till och med tre sidor. Mycket bra och rolig träning inför den växande läxmängden under våren och bra träning inför årskurs 3.

Arbetsro och fokus på eget arbete har under denna vecka varit på topp. Med rätt inställning är inget omöjligt, även svåra uppgifter blir roliga och spännande. Och efter att man jobbat klart med det som man skulle göra kan man t.ex. se på film tillsammans med Delfinerna; vilket var precis det som Blåvalarna gjorde på onsdag.

Från och med nästa vecka kommer Blåvalarna att åka skidor under de flesta av idrottslektionerna. Kom ihåg att ta med er rätt utrustning på måndag!

"Feeling-taxin", sjungande Blåvalar.

Medveten motorisk träning är roligt!

Bild


 NO-experiment med Staffan.
Olika projekt-arbeten, tema luft.

Alla bloggläsare önskas en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar