fredag 16 september 2011

Det har varit en spännande vecka!
Vi började veckan med att få vara skattjakt-böcker. Nu får vi äntligen följa med på Salta Marias äventyr. Denna bok kommer vi att förvara i våra lådor i klassen. 
Spänningen steg ytterligare när det började vara dags att få såna läsepåsar. Oj, vad vi hade väntat:)
Hoppas alla föräldrar hjälper Blåvalarna att komma igång med läsepåsarna. Det är endast på måndagar som man behöver ha med sig påsen till skolan. Nya böcker får man på tisdag.
På onsdag arrangerades Skoljoggen, då skolans alla elever sprang eller gick ett varv runt Hjorthagen. Vi samlade in pengar till Barncancerfonden. Blåvalarna var jätteduktiga och bidrog till en lyckad dag!

Alla kom i mål:)

Vi har under veckan även bekantat oss med trafikmärken som finns i vår omgivning. Kunde konstatera att Blåvalarna verkar vara vana vid att röra sig i trafiken. Vi kommer att fortsätta att jobba med temat trafiken.
Stefan hade sin första dramalektion med Blåvalarna på torsdag. Det blev en rolig timme och Stefan (som är lärare i åk 4) tyckte att Blåvalarna jobbade bra.


Årskurs 3 var och visade sina fina presentationer om stenåldern.


Under bildkonsten med Ia började eleverna med att göra klassens pussel. De elever och lärare som inte hunnit bli klara med pusselbiten, kommer att få jobba med dem under nästa vecka.
Den händelserika veckan avslutades med engelsksång vid sandlådan och leksakstimme. Det var trötta men nöjda blåvalar som marscherade mot näset för att njuta av sin mellis.
Spindelmannen i djungeln... 


Vi fortsätter med skolarbetet på tisdag!
Ha en skön helg!

”The Big- Bluewhale”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar