söndag 4 september 2011

Vecka 35


Då har Blåvalarna en till skolvecka bakom sig.

Veckan har varit händelserik. Augusti blev september. Vi har fortsatt att jobba med arbetsron i klassen. Att lyssna på vad andra har att säga är ibland svårt, speciellt när mellisen närmar sig och man känner hur det ”kurrar” i magen. Vi kommer att fortsätta att öva på att lyssna på andra och att berätta när vi fått vår tur.
I matsalen har Blåvalarna gett bra matro. Vi har även blivit duktiga på att städa efter oss. Det ska vi fortsätta att göra även i framtiden.

                                                                En glad Blåval
Denna vecka har Blåvalarna haft lite svårt att ställa sig i led. Det har blivit lite knuffande och puttande och ledsna miner. En sak som vi skall jobba extra mycket med under de kommande veckorna med andra ord.
Vädret har varit vackert  och varmt under denna vecka så det har blivit en hel del lek och övningar utomhus.
Ossy hade med sig en klädpåse till engelskalektionen. Då fick Blåvalarna öva på vad de olika klädesplaggen heter på engelska.
Vi har fortsatt att jobba lite med bokstäver och siffror. Det kan kännas som enkla uppgifter, men så småningom kommer det att bli svårare och svårare...:) 
Blåvalarna hade sina första bildkonstlektioner med Ia och fick beröm. Vackra konstverk blev det!På fredagen var det leksaksdag. Då fick eleverna ha med sig en leksak som man kunde leka med under rasterna. Vi kommer att fortsätta att ha leksaksdag varje fredag.

Veckan avslutade på Näset tillsammans med Delfinerna, först i strålande solsken sedan i ösregn. Roligt hade vi ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar