fredag 23 september 2011

Vecka 38

Hej!

Det var ingen skoldag på måndag så Blåvalarna började sin arbetsvecka på tisdag. Alla kände sig lite trötta på morgonen och det var svårt att ha ro att lyssna på vad andra hade gjort. Men så småningom kom vi ihåg våra skolrutiner och kunde fortsätta med ”Piratresan”.

En sak som var annorlunda denna vecka var att läsepåsen samlades in först på tisdag. Detta betydde att man fick sin nya bok först på onsdag. Tack för alla kommentarer som föräldrarna skrivit, eleverna har varit jätteduktiga! Man märker att det bland Blåvalarna finns läsintresse, och det tycker ”Stora blåvalen” om... :)

                                            Att läsa tycker vi är roligt, även när det är soligt.
Under veckan har vi bekantat oss med bokstäverna J och K och haft drama med Stefan. Blåvalarna har märkt hur viktigt det är att bekanta sig med de stora och små bokstäverna.
Idrotten har varit rolig även denna vecka. En hinderbana kan ibland vara svår, men bara man orkar kämpa på så klarar man av allt.Upp och ner...

...ner och upp.

Balansövning.

På fredagen fick Blåvalarna göra porträttbilder och ha engelska med Ossy. Före promenaden till näset fick vi leka, läsa eller rita. 

En kackerlacka.


Skepp och hoj, nu har vi skoj...

En ganska regnig och kall vecka avslutades med solsken. Det känns som hösten skulle ha anlänt. Men det gör inget, vi Blåvalar är redo för nästa vecka!

Ha en trevligt helg!

1 kommentar:

  1. Jag är farmor till Tilde Lundgren och tycker att det är väldigt trevligt att läsa er blogg. Vi bor i Skellefteå och får liksom vara med på Tildes skolgång ändå. Tack för en trevlig läsning!

    Hösthälsningar /Irene

    SvaraRadera