lördag 22 september 2012

Vecka 38

Denna vecka har Blåvalarna inte följt schemat till 100 procent. Detta på grund av att deras lärare (the Big-Blue-Whale) har varit sjuk. Som tur är lider inte skolgången tack vare duktiga vikarier. Tack Virpi och Axel! Ni har tagit väl hand om Blåvalarna!

Blåvalarna har fortsatt att jobba flitigt med matematikboken och läsförståelseboken. Roligt att elever tycker om dessa böcker. Det är ingen som tycker det är tråkigt att plocka böckerna som ibland innehåller ganska svåra uppgifter. Det ser ut som Blåvalarna tagit in tankesättet "det finns inga problem, endast lösningar".

Under tisdagen fick Blåvalarna vara på en Tanzaniautställning dår man fick se massor av intressanta föremål från Tanzania. Kommer att ladda upp bilder under nästa vecka.

På onsdag när läraren (the BBW)  var på plats delades det ut tulpanlökar för försäljning. Om jag förstod rätt så var det många som sålt dem direkt och vill gärna ha fler påsar till försäljning. Kanske det finns blivande storförsäljare bland Blåvalarna?

Skolveckan var en dag kortare denna vecka när personalen hade planeringsdag på torsdag.
Nästa vecka kör vi en "normal" vecka med cykelutflykt och teaterbesök. Ser fram emot en glädjefylld vecka tillsammans med Blåvalarna!

Ha det gott!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar