lördag 1 december 2012

Vecka 48

Då var det dags att säga adjö till november!

Under den gångna veckan har Blåvalarna jobbat en hel del med halvklara uppgifter och extra uppgifter. Roligt när man märker att man gjort nästan hela matte-boken. En del Blåvalar har även gjort klart sina Kul-böcker.

På måndagen fick Blåvalarna träffa Delfinerna för att öva inför fredagens Adventsamling. De flesta Blåvalarna tycker verkligen om att sjunga.

Under idrotten har eleverna kämpat med hinderbana och Lisas och Tinas fitnesstest, vilket var roligt. Onsdagens idrott föll tyvärr bort när Blåvalarna och Delfinerna gick på bio. Filmen hette "Tur och retur". De flesta Blåvalarna gav 5/5 poäng för filmen, med andra ord tyckte de om den. Blåvalarna fick skriva om filmen på torsdagen. 

På fredagen kom äntligen snön. Skolans elever gick i ett långt fackeltåg till Mariefreds kyrkan för att välkomna advent.

Vill till sist säga att Blåvalarna gett otroligt bra arbetsro denna vecka. Alla har jobbat med sitt eget arbete och koncentrerat sig mest på det som man skulle göra. Vi fortsätter på samma sätt nästa vecka!

Alla bloggläsare önskas en trevlig helg!

Flitiga Blåvalar.

Sångövning med Delfiner.

Idrott.

Då var filmen slut.

Kommentarer om filmen.

Fackeltåg.

På söndagen firar vi första advent.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar