fredag 3 februari 2012

Vecka 5

Det har varit betydligt kallare under veckan. För Blåvalarna har det inte ställt till med några problem. Alla har lärt sig att rastrutinerna allt från ”toabesök” till att klä sig enligt väder. Och vilka raster vi haft...
Det är många som har skidat (åkt skidor) även under rasterna."Sköldpaddarace"

Kojbygge och fruktstund

Här kommer några bilder från förra veckans bildkonstlektion med Ia. 
Tunga dagar kommer då och då och ibland blir det tungt att springa runt och leka. Då är det bra att ta en liten vilopaus nu som då. Att kunna slappna av är viktigt.


The sheep is on the table...


Denna vecka fick Blåvalarna besök av sina faddrar. Treorna är så duktiga och snälla, speciellt när de hjälper Blåvalarna med datorerna. Det har blivit fina berättelser...


Tre av våra fem bord har jobbat med sina ”ugglor” under veckan. Det är roligt att sy, men trådarna är jobbiga ibland. Med koncentration och rätt inställning så går det bra. Duktiga Blåvalar! 

"The Big-Blue-Whale" har varit lite förkyld och är glad att Blåvalarna lyssnar noggrant och följt instruktioner. Han är mycket glad över att Blåvalarna vill så gärna åka skidor. Och att ha en skolgård var det är möjligt är helt fantastiskt.


Framtidens Wassberg?Stefan hade ingen drama-lektion under veckan, men Blåvalarna fick bjuda varandra på föreställningar ändå. Intressanta berättelser med hjälp av fingerdockor. Tyvärr hann inte alla "uppträda", men vi fortsätter nästa vecka.Blåvalarna har även hunnit med lite pyssel. Nästa vecka kommer vi att ha apor hängande i lianerna. Roligt att se hur duktiga Blåvalarna blivit på att använda saxen.


Blåvalarna fick besök av Tigrarna. Tänk vad många elever det ryms in i Blåvalarna lilla klassrum... Blåvalarna hann även med ett "biobesök" till Delfinerna.

Alla läsare önskas en trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar