lördag 18 februari 2012

Vecka 7

Sista veckan före sportlovet började med att hela skolan samlades för en morgonsamling. Linda K (Tigrarnas lärare) berättade om alla hjärtans dag som skulle firas under tisdagen. Morgonsamlingen avslutades med att alla elever fick ett kort (hjärta) av tigrarna.
Under eftermiddagen höll Emma i trådarna. Blåvalarna fick göra egna kort inför Alla hjärtans dag.

Veckan har varit ganska speciell. "The Big-Blue-Whale" har varit och hjälpt Ulrika med årets vinter expedition under tre dagar (tisdag-torsdag). Något som Blåvalarna får vara med om nästa år. Virpi har hoppat in och vikarierat. 

Blåvalarna har under veckan haft friluftsdag ute på Gripsnäs tillsammans med Delfinerna, jobbat med olika arbetsblad i matematik, repeterat vad rim är för något, haft "smörgåsbord" i idrotten, haft roligt, varit lite ledsna ibland, gjort en födelsedagskalender till klassen...


Blåvalarna i en badtunna.

Soligt väder.
Denna vecka var den sista arbetsveckan för Ossy i vår skola. Han kommer att flytta söderut för att jobba med barn som har engelska som modersmål. Blåvalarna hade gjort ett fint kort till honom som de gav efter sista lektionen. Det blev trängsel när alla skulle krama om honom och säga "goodbye".
Thank you Ossy for everything you have done for us! Hope to see you soon!Ett minne från Blåvalarna.


Blåvalarna fick under fredagen sina nya matematikböcker. Att få bläddra i dem och kolla vad man kommer att få jobba med var roligt. Det kommer att bli intressant att köra igång efter sportlovet.

"Har du sett uppgiften på sidan 35?"

"Det kommer att bli roligt med boken."

Förra fredagen hade Blåvalarna och Delfinernas klassföräldrar ordnat ett disco för alla förskolebarn. "The Big-Blue-Whale" tittade förbi och blev imponerad. Att så många barn och föräldrar kommit för att ha roligt en fredag kväll var en överraskning för "BBW".

Disco.
Temat var alla hjärtans dagen.Så ska det låta.


Tappa inte ballongen...Nu är det dags att önska alla bloggläsare ett trevligt sportlov! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar